DE WOONSFEREN VAN VLIETHAVEN

Er komen allerlei verschillende woningen in Vliethaven. We zullen niet zeggen ‘voor elk wat wils’, want dat zou het exclusieve karakter tekort doen. Wel is het aanbod heel divers en daardoor passend bij verschillende gezinssamenstellingen, woonwensen en leefstijlen.
Er komen herenhuizen, havenwoningen XL, tweekappers, driekappers, vrijstaande huizen, Vlietvilla’s, appartementen en een penthouse. Altijd woont u riant. Zoals u van een plan in dit segment mag verwachten, is de afwerking luxe en heeft comfort alle aandacht!

IN DE SPOTLIGHT

De komende maanden plaatsen wij regelmatig nieuwe informatie op deze site over de verschillende woonsferen en woningen in Vliethaven. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen naar de start verkoop die gepland staat op vrijdag 21 juni 2019. Kijk regelmatig even op deze pagina of meld u aan voor de Nieuwsflits dan wordt u automatisch, vrijblijvend op de hoogte gehouden.

VLIET HERENHUIZEN

Twee bijzonder fraaie Vliet Herenhuizen

Vliethaven kent verschillende woonsferen; wonen aan de Vliet, wonen aan de Dreef, wonen aan de haven en wonen aan de Parnashofweg. De architectuur van de woningen sluit mooi aan op de specifieke omgevingsfactoren. Zo is voor deze twee exclusieve Vliet Herenhuizen bij het ontwerpen steeds weer de vraag gesteld: hoe kunnen de bewoners straks maximaal genieten van de Vliet?

Bedeaux de Brouwer Architecten heeft het ontwerp gemaakt. Een prachtige twee-onder-één-kapwoning waarbij de woonbeleving van binnenuit maximaal gebruik maakt van het uitzicht op de Vliet en de sfeer die wonen aan het water zo bijzonder maakt. De materialen zijn ook hier uiteraard met zorg gekozen; alles klopt tot in detail.

Links op de impressie ziet u bouwnummer 60. Dit Vliet Herenhuis heeft een half verdiept souterrain van maar liefst ca. 70 m²onder de woning en in de basis 3 badkamers! Een dijk van een woning van bijna 300 m²!

Het Vliet Herenhuis op de hoek, bouwnummer 61, heeft in totaal 220 m² woonruimte met onder meer een master bedroom op de hoek van de eerste verdieping met een royaal en wijds uitzicht op de Vliet.

Mooi anders

Met het ontwerp van de Havenhoofd appartementen als buren, is de combinatie van de hedendaagse en een meer traditionele architectuurstijl mooi te zien. Een pracht stukje werk van de architecten van Vliethaven.
Momenteel worden de laatste aspecten van deze ontwikkeling afgerond. Bij de start verkoop tonen we u graag deze prachtige Vliet Herenhuizen aan de hand van plattegronden en sfeerimpressies.

2 Vliet Herenhuizen | Woonoppervlak vanaf circa 220 m²
Indicatie verkoopprijs vanaf circa € 979.850 v.o.n.

HAVENHOOFD APPARTEMENTEN

De naam zegt het al; de appartementen liggen aan het hoofd van de haven in Vliethaven. Een bijzonder mooie plekje waar u welverdiend kunt genieten van zorgeloos, luxe en comfortabel wonen.

Ruim wonen en genieten van het buitenleven

Architectenbureau Van Manen heeft een stijlvol appartementengebouw ontworpen. Op de impressie van de prachtige Havenhoofd appartementen kunt u goed zien hoe goed ook dit ontwerp is gelukt. Een mooi gebouw met ruime appartementen en goede buitenruimtes. En met grote ramen zodat het uitzicht op de Vliet en de langsvarende boten optimaal is. Het woonoppervlak van de appartementen varieert van circa 140 m² tot maar liefst 175 m². Het penthouse heeft een opvallend ruim oppervlak van circa 240 m². U heeft straks de keuze uit verschillenden typen 3- en 4-kamerappartementen. Zowel aan de indeling als de gehele materialisering en afwerking is veel aandacht besteed. Indicatie verkoopprijs Havenhoofd appartementen vanaf € 729.850,- v.o.n. Havenhoofd penthouse € 1.500.000,- v.o.n.

VLIETVILLA'S

Bouwnummer 26
Bouwnummer 27
Bouwnummer 28
Bouwnummer 29

Wonen aan het water

De Vlietvilla’s zijn blikvangers op deze prominente plek aan de Vliet. Moderne villa’s met veel glas waardoor de buitenwereld zoveel als mogelijk naar binnen wordt gehaald. Direct bij uw villa heeft u een eigen aanlegplaats. Zo vaart u wanneer u maar wilt, door de open verbindingen naar Delft, Leiden en De Kaag.

Hier woont u ook rustig en vrij van de dagelijkse hectiek. Op straat is volop ruimte omdat de auto’s te gast zullen zijn en uit het straatbeeld onttrokken worden. Kinderen kunnen heerlijk vrij spelen en volop nieuwe vriendjes maken. Vliethaven is de plek bij uitstek waar u vrij en ruim kunt wonen om de hoek van de voorzieningen van Leidschendam-Voorburg.

Gasloos, duurzaam en comfortabel

Niet een villa is hetzelfde. Wat wel gelijk is, is dat alle villa’s het ongekende comfort hebben van nieuwbouw. Hoge kwaliteit, goed geïsoleerd, gasloos en daarmee klaar voor de toekomst. Het woonoppervlak start bij 190m²; een heerlijk ruime woon- eetkamer, minimaal vier slaapkamers en twee badkamers en tal van opties maken deze Vlietvilla’s tot fantastische gezinswoningen. Indicatie verkoopprijs Vlietvilla’s vanaf € 1.825.850,- v.o.n.

HAVEN NOORDZIJDE

Haven Noordzijde krijgt in totaal 15 heel bijzondere herenhuizen. De twee architectuurstijlen van Bedaux de Brouwer en Van Manen sluiten hier letterlijk op elkaar aan. Samen met de haven een sfeervolle plek om eindeloos te genieten.

Herenhuizen aan de haven

Allen hebben de ruimte die u mag verwachten van deze woningen met woonoppervlakten vanaf 240m². Beneden geniet u van een open woonkeuken en een ruime living. Drie slaapkamers en een badkamer met separaat extra toilet vindt u op tweede verdieping. Op de 2e verdieping is het mogelijk om een extra badkamer, slaapkamer, werkkamer, speelkamer etc. te realiseren. Parkeren doet u onder uw woning waar plek is voor twee auto’s, ideaal. Zo blijven de auto’s uit het zicht en is het groene karakter van de villawijk geborgd. En als u een boot heeft, dan wilt u misschien wel één van de circa 20 ligplaatsen kopen. Stelt u zich eens voor… Thuiskomen, even wat anders aan, instappen en varen maar. Zien waar het water u brengt. Zo is het leven in Vliethaven. Indicatie verkoopprijs Havenwoningen vanaf € 753.850,- v.o.n.

ERF WONINGEN

We presenteren u nu graag het ontwerp van de Erf Woningen. Een creatie van de beide architectenbureaus die voor Vliethaven het ontwerp hebben getekend. Deze mix van architectuurstijlen is straks door het hele plan terug te zien.

Acht woningen; twee stijlen

De Erf Woningen van Vliethaven zijn 6 drie-onder-één-kapvilla’s, en 2 twee-onder-één-kapvilla’s. Op de impressie kunt u goed zien dat de villa’s in het ‘middendeel’ ontworpen zijn door architectenbureau Bedaux de Brouwer. De andere witte droomvilla’s hebben de romantische stijl van architectenbureau Van Manen.

De plattegronden zijn ruim van opzet. Op de begane grond is een riante living met open keuken. In totaal zijn er drie volwaardige woonlagen. De woonoppervlakten variëren en zijn minimaal circa 180m². Alle villa’s hebben een ruime tuin met berging en de beschikking over twee parkeerplaatsen.

Voor de echte waterliefhebbers

De ligging van deze villa’s is nabij de vrijstaande villa’s aan de Vliet. Samen vormen deze woningen een woonerf. Auto’s worden achter de woningen uit het zicht geparkeerd. Op die manier is het groene karakter in de villawijk geborgd en is er voldoende ruimte om te spelen en te wandelen. Hier woont u gezellig en comfortabel dicht bij de haven en de Vliet. De Erf Woningen worden villa’s waar al uw droomwensen uit kunnen komen. Naar welke villa gaat uw voorkeur uit? Wij zijn reuze benieuwd. Indicatie verkoopprijs Drie-onder-één-kapvilla’s vanaf € 679.850,- v.o.n. Twee-onder-één-kapvilla’s vanaf € 769.850,- v.o.n.

DE ENTREE

Twee prachtige woningtypes vormen het entree van Vliethaven. Herkenbaar aan de ingetogen, scherp gesneden architectuur van Bedaux de Brouwer met een uitgesproken materiaalkeuze en strakke detaillering.

Vrijstaande Villa

Komt u straks het plan binnen dan ziet u aan uw rechterhand een prachtige vrijstaande villa van formaat. Als u de impressie bekijkt is het de rechter villa, op de kop van de haven. Met de mooie grote ramen van de 1e en 2e verdieping is, op deze plek, een prachtig uitzicht gegarandeerd. Op de impressie is ook te zien dat de villa een ingebouwde veranda heeft. Hier kunt u het hele jaar door lekker genieten van deze knusse plek. Buiten en binnen geniet u van veel ruimte. Een ruime living met ruimte voor een ‘study’ in de achterkamer. Vanuit de woonkamer loopt u naar de eetkamer met open keuken. In totaal 5 kamers waarvan 4 slaapkamers. Met optie voor een 5e slaapkamer op zolder! De masterbedroom heeft een walk-in-closet met eigen badkamer, wat een heerlijke luxe. Bij deze villa zijn de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Vier Herenhuizen

Aan de linkerkant, tegenover de villa, staan straks 4 herenhuizen met dezelfde uitstraling. Waarom noemen we het eigenlijk herenhuizen en geen eengezinswoningen? Omdat deze woningen echt heel ruim zijn. Herenhuizen zijn grote en luxe woonhuizen met minimaal twee volledige woonlagen en een zolder. De woonoppervlakten van deze vier herenhuizen beginnen vanaf 155m². Vanzelfsprekend hebben ze alle vier een ruime living met open keuken. Drie slaapkamers met optie voor een vierde op de 2e verdieping. Zelfs een tweede badkamer is mogelijk. Niet voor niks staan ze straks aan de entree als visitekaartje van de wijk. Indicatie verkoopprijs Herenhuizen vanaf € 679.850,- v.o.n. 1 Vrijstaande villa € 1.224.850,- v.o.n.

PARNASHOFWEG HERENHUIZEN

Gezocht is naar een architectuur die past in Leidschendam-Voorburg; de zes herenhuizen sluiten qua schaal aan op de bestaande bebouwing in de omgeving. Bij de indeling heeft de beleving vanuit de eindgebruiker centraal gestaan; royale woonkamers met een open keuken, drie slaapkamers, grote badkamer en separaat toilet op de eerste verdieping, een ruime zolderverdieping en een heerlijke tuin op het zuidoosten. De beide hoekwoningen hebben een opvallende schoorsteen waar u een sfeervolle haard op aan kunt laten sluiten. Het woonoppervlak van deze herenhuizen varieert vanaf circa 145m². Hier, aan de Parnashofweg, woont u rustig en onttrekt u zich aan de dagelijkse hectiek. Heerlijk toch?! Indicatie verkoopprijs Herenhuizen vanaf € 519.850,- v.o.n.

HAVEN ZUIDZIJDE

In “Haven Zuidzijde” zijn totaal tien villa’s getekend op royale kavels. Aan de voorzijde bieden deze villa’s uitzicht op de nieuwe haven in het plan Vliethaven. Door deze haven op te nemen in onze plannen, wordt de Vliet op een unieke wijze de wijk ingetrokken. Zo kunnen de toekomstige bewoners straks ook eindeloos genieten van het leven op het water. Haven Zuidzijde: vier twee-onder-een-kapvilla’s en zes drie-onder-een-kapvilla’s. Indicatie verkoopprijs Drie-onder-één-kapvilla’s vanaf € 699.850,- v.o.n. Twee-onder-één-kapvilla’s vanaf € 789.850,- v.o.n.

DREEF

“Dreef” telt in totaal 18 riante villa’s op dito kavels met zuidwestelijke oriëntatie. Het aanbod hier bestaat uit schitterende, twee- en drie-onder-een-kapvilla’s en enkele vrijstaande villa’s. Welke villa u straks ook kiest, de indeling is ruim en praktisch met woonoppervlaktes vanaf ca. 170m². En aan de voorzijde… daar kijkt u tussen de bomen door vrij uit over de weilanden. Indicatie verkoopprijs Drie-onder-één-kapvilla’s vanaf € 719.850,- v.o.n. Twee-onder-één-kapvilla’s vanaf € 904.850,- v.o.n.

ALLE RUIMTE VOOR PARKEREN, MAAR WEL UIT HET ZICHT

Natuurlijk kunt u straks met uw auto bij uw huis of appartement komen. Maar wie over een tijdje door de villawijk loopt, zal weinig auto’s zien staan. Parkeren gebeurt grotendeels in de half verdiepte, overdekte parkeerstraat of op eigen terrein. Iedereen heeft twee eigen parkeerplaatsen. Op die manier is het groene karakter in de villawijk geborgd. Voor altijd!
De genoemde prijzen zijn exclusief parkeerplaats.

AANMELDEN VOOR START VERKOOP

Fijn dat u interesse heeft in Vliethaven.
Vul uw gegevens in, dan verwelkomen we u graag voor de presentatie van het plan op vrijdag 21 juni tussen 16.00 en 20.00 uur, Veursestraatweg 280c, Leidschendam, TRIXS