Welkom in de nieuwe villawijk

Zoals in het vorige nieuwsbericht aangekondigd presenteren we u nu de impressies van
‘De Entree’ van Vliethaven. Wederom een creatie van architectenbureau Bedaux de Brouwer. Het zijn in totaal 5 woningen en, de naam zegt het eigenlijk al, ze vormen de entree van de nieuwe villawijk Vliethaven.

Welkom in Vliethaven
Twee prachtige woningtypes vormen het entree van Vliethaven. Herkenbaar aan de ingetogen, scherp gesneden architectuur van Bedaux de Brouwer met een uitgesproken materiaalkeuze en strakke detaillering.

Vrijstaande villa
Komt u straks het plan binnen dan ziet u aan uw rechterhand een prachtige vrijstaande villa van formaat. Als u de impressie bekijkt is het de rechter villa, op de kop van de haven.
Met de mooie grote ramen van de 1e en 2e verdieping is, op deze plek, een prachtig uitzicht gegarandeerd. Op de impressie is ook te zien dat de villa een ingebouwde veranda heeft. Hier kunt u het hele jaar door lekker genieten van deze knusse plek. Buiten en binnen geniet u van veel ruimte. Een ruime living met ruimte voor een ‘study’ in de achterkamer. Vanuit de woonkamer loopt u naar de eetkamer met open keuken. In totaal 5 kamers waarvan 4 slaapkamers. Met optie voor een 5e slaapkamer op zolder! De masterbedroom heeft een walk-in-closet met eigen badkamer, wat een heerlijke luxe. Bij deze villa zijn de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De Herenhuizen van De Entree
Aan de linkerkant, tegenover de villa, staan straks 4 herenhuizen met dezelfde uitstraling. Waarom noemen we het eigenlijk herenhuizen en geen eengezinswoningen? Omdat deze woningen echt heel ruim zijn.
Herenhuizen zijn grote en luxe woonhuizen met minimaal twee volledige woonlagen en een zolder.

De woonoppervlakten van deze vier herenhuizen beginnen vanaf 155m². Vanzelfsprekend hebben ze alle vier een ruime living met open keuken. Drie slaapkamers met optie voor een vierde op de 2e verdieping. Zelfs een tweede badkamer is mogelijk. Niet voor niks staan ze straks aan de entree als visitekaartje van de wijk.

Verkoopindicatieprijs “De Entree” vanaf circa €549.850,- v.o.n.

Bekijk hier de impressie van De Entree

AANMELDEN VOOR START VERKOOP

Fijn dat u interesse heeft in Vliethaven.
Vul uw gegevens in, dan verwelkomen we u graag voor de presentatie van het plan op vrijdag 21 juni tussen 16.00 en 20.00 uur, Veursestraatweg 280c, Leidschendam, TRIXS