Vlietvilla 30

Met trots presenteren we de laatste maar zeker niet de minste villa in de toekomstige nieuwbouwwijk Vliethaven. Zowel de architectuur als ook de indeling van de villa is uniek. Het ontwerp is van Bedaux de Brouwer; kijk zelf hoe bijzonder mooi en royaal deze Vlietvilla is met maar liefst vier woonlagen!
Door de statige en symmetrische uitstraling heeft de villa iets weg van een royale notariswoning; stijlvol, klassiek en tijdloos. De kavel is circa 950m² groot en de villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst circa 330m².

We nemen u even mee in het ontwerp van beneden naar boven.
In het souterrain is gebruik gemaakt van veel glas voor een mooi uitzicht rondom en op het water. De voordeur is bereikbaar met een trap. Officieel is dit de begane grond maar doordat deze hoger gelegen is heeft u extra privacy én kunt u genieten van het uitzicht vanuit uw living. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers waarvan één ‘master bedroom’ met luxe inloopkast en eigen badkamer. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers en zelfs ruimte voor een derde badkamer!

Nieuwsgierig naar de plattegrond van deze Vlietvilla en de eerder gepresenteerde woningen van Vliethaven? Heel binnenkort presenteren we deze plattegronden allemaal op de website. Meld u aan voor de NieuwsFlits, zodat u hier als eerste van op de hoogte bent!

Bekijk hier de nieuwe impressies en meer informatie over de Vlietvilla’s van Vliethaven.

AANMELDEN VOOR START VERKOOP

Fijn dat u interesse heeft in Vliethaven.
Vul uw gegevens in, dan verwelkomen we u graag voor de presentatie van het plan op vrijdag 21 juni tussen 16.00 en 20.00 uur, Veursestraatweg 280c, Leidschendam, TRIXS