Inschrijving gestart!

Afgelopen vrijdag is de verkoop gestart van Vliethaven. Een zonnige en vooral geslaagde dag met veel belangstelling voor de 79 exclusieve woningen van de nieuwe villawijk!

Was u er vrijdag misschien ook bij? Dan heeft u vast het Vliethaven Magazine en het inschrijfformulier al in uw bezit. Voor wie er niet bij kon zijn, kan nu alle documenten vinden op de website. Hier kunt u ook de uitgebreide woningzoeker vinden waarin u gemakkelijk door Vliethaven kunt navigeren. In de woningzoeker staan alle gegevens en de plattegronden per bouwnummer.
Mocht u de documenten liever op papier hebben, de verkoopinformatie ligt ook voor u klaar bij één van de betrokken makelaars.

Uw droomhuis gevonden? Inschrijven gaat als volgt:

– Kies max. 20 bouwnummers waar u in geïnteresseerd bent;
– Geef aan of u interesse heeft in een havenligplaats;
– Vul het inschrijfformulier volledig in;
– Scan of fotografeer het inschrijfformulier en mail deze naar één van de betrokken makelaars. U kunt het uiteraard ook inleveren bij een van de makelaarskantoren of per post opsturen.

Bekijk de Toelichting Verkoopprocedure voor meer informatie.

AANMELDEN VOOR START VERKOOP

Fijn dat u interesse heeft in Vliethaven.
Vul uw gegevens in, dan verwelkomen we u graag voor de presentatie van het plan op vrijdag 21 juni tussen 16.00 en 20.00 uur, Veursestraatweg 280c, Leidschendam, TRIXS