De Parnashofweg Herenhuizen

Dit is het derde nieuwsbericht over de verschillende woonsferen en woningen in Vliethaven. Deze keer lichten we een klein tipje van de sluier op van de plannen voor de zes ‘Parnashofweg Herenhuizen’. Gelegen aan de buitenrand van onze nieuwe woonwijk in Leidschendam.

Eigentijds ontwerp
Het familiebedrijf Bedaux de Brouwer, één van de twee architectenbureaus van Vliethaven, tekende dit ontwerp. Architecten met veel ervaring en kennis van vroeger en nu. Opa Bedaux de Brouwer richtte het architectenbureau 100 jaar geleden op en kinderen en kleinkinderen traden in zijn voetsporen. De ambachtelijkheid van toen is nog steeds terug te zien in de ontwerpen van nu.

“Vandaag de dag zijn we meer en meer gericht op duurzaam bouwen met goede materialen. Dat klinkt misschien simpel, maar is het niet. De manier waarop je detailleert en materialen verwerkt, bepaalt in grote mate hoe de woning er over tientallen jaren bij staat.
Vliethaven wordt een gasloze wijk met een hoge duurzaamheidsambitie. Ook bij de Herenhuizen aan de Parnashofweg is het goed gelukt om een verfijnde klasse aan te brengen met duurzame detaillering. Niet schreeuwerig, wel bijzonder, degelijk en tijdloos.”

Zes Herenhuizen op een rij
Gezocht is naar een architectuur die past in Leidschendam-Voorburg; de zes herenhuizen sluiten qua schaal aan op de bestaande bebouwing in de omgeving. Bij de indeling heeft de beleving vanuit de eindgebruiker centraal gestaan; royale woonkamers met een open keuken, drie slaapkamers, grote badkamer en separaat toilet op de eerste verdieping, een ruime zolderverdieping en een heerlijke tuin op het zuidoosten. De beide hoekwoningen hebben een opvallende schoorsteen waar u een sfeervolle haard op aan kunt laten sluiten. Het woonoppervlak van deze herenhuizen varieert vanaf circa 145m². Verkoopindicatieprijs vanaf circa €519.850,- v.o.n.

Hier, aan de Parnashofweg, woont u rustig en onttrekt u zich aan de dagelijkse hectiek. Heerlijk toch?!

Bekijk hier de impressie van Parnashofweg Herenhuizen

AANMELDEN VOOR START VERKOOP

Fijn dat u interesse heeft in Vliethaven.
Vul uw gegevens in, dan verwelkomen we u graag voor de presentatie van het plan op vrijdag 21 juni tussen 16.00 en 20.00 uur, Veursestraatweg 280c, Leidschendam, TRIXS