theme logo

De woonsferen van Vliethaven

Er komen allerlei verschillende woningen in Vliethaven. We zullen niet zeggen ‘voor elk wat wils’, want dat zou het exclusieve karakter tekort doen. Wel is het aanbod heel divers en daardoor passend bij verschillende gezinssamenstellingen, woonwensen en leefstijlen.
Er komen herenhuizen, havenwoningen XL, tweekappers, driekappers, vrijstaande huizen, Vlietvilla’s, appartementen en penthouses. Altijd woont u riant. Zoals u van een plan in dit segment mag verwachten, is de afwerking luxe en heeft comfort alle aandacht!

In de spotlight

De komende maanden plaatsen wij regelmatig nieuwe informatie op deze site over de planning en de verschillende woonsferen en woningen in Vliethaven. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen naar de start verkoop die gepland staat in het voorjaar van 2019. Kijk regelmatig even op deze pagina of meld u aan voor de Nieuwsflits dan wordt u automatisch, vrijblijvend op de hoogte gehouden.

Vlietvilla's

  • Bouwnummer 30


  • Bouwnummer 26


  • Bouwnummer 27


  • Bouwnummer 28


  • Bouwnummer 29


Wonen aan het water
De Vlietvilla’s zijn blikvangers op deze prominente plek aan de Vliet. Moderne villa’s met veel glas waardoor de buitenwereld zoveel als mogelijk naar binnen wordt gehaald. Direct bij uw villa heeft u een eigen aanlegplaats. Zo vaart u wanneer u maar wilt, door de open verbindingen naar Delft, Leiden en De Kaag.

Hier woont u ook rustig en vrij van de dagelijkse hectiek. Op straat is volop ruimte omdat de auto’s te gast zullen zijn en uit het straatbeeld onttrokken worden. Kinderen kunnen heerlijk vrij spelen en volop nieuwe vriendjes maken. Vliethaven is de plek bij uitstek waar u vrij en ruim kunt wonen om de hoek van de voorzieningen van Leidschendam-Voorburg.

Gasloos, duurzaam en comfortabel
Niet een villa is hetzelfde. Wat wel gelijk is, is dat alle villa’s het ongekende comfort hebben van nieuwbouw. Hoge kwaliteit, goed geïsoleerd, gasloos en daarmee klaar voor de toekomst. Het woonoppervlak start bij 190m²; een heerlijk ruime woon- eetkamer, minimaal vier slaapkamers en twee badkamers en tal van opties maken deze Vlietvilla’s tot fantastische gezinswoningen.

Vliethaven Haven Noordzijde situatie

Haven Noordzijde

Haven Noordzijde krijgt in totaal 15 heel bijzondere herenhuizen. De twee architectuurstijlen van Bedaux de Brouwer en Van Manen sluiten hier letterlijk op elkaar aan. Samen met de haven een sfeervolle plek om eindeloos te genieten.

Herenhuizen aan de haven
Allen hebben de ruimte die u mag verwachten van deze woningen met woonoppervlakten vanaf 240m². Beneden geniet u van een open woonkeuken en een ruime living. Drie slaapkamers en een badkamer met separaat extra toilet vindt u op tweede verdieping. Op de 2e verdieping is het mogelijk om een extra badkamer, slaapkamer, werkkamer, speelkamer etc. te realiseren.
Parkeren doet u onder uw woning waar plek is voor twee auto’s, ideaal. Zo blijven de auto’s uit het zicht en is het groene karakter van de villawijk geborgd.

En als u een boot heeft, dan wilt u misschien wel één van de circa 20 ligplaatsen kopen. Stelt u zich eens voor… Thuiskomen, even wat anders aan, instappen en varen maar. Zien waar het water u brengt. Zo is het leven in Vliethaven.

Verkoopindicatieprijs Haven Noordzijde vanaf €720.000,- v.o.n.

Vliethaven Haven Noordzijde situatie

Erf Woningen

We presenteren u nu graag het ontwerp van de Erf Woningen. Een creatie van de beide architectenbureaus die voor Vliethaven het ontwerp hebben getekend. Deze mix van architectuurstijlen is straks door het hele plan terug te zien.

Acht woningen; twee stijlen
De Erf Woningen van Vliethaven zijn 6 drie-onder-één-kapvilla’s, en 2 twee-onder-één-kapvilla’s. Op de impressie kunt u goed zien dat de villa’s in het ‘middendeel’ ontworpen zijn door architectenbureau Bedaux de Brouwer. De andere witte droomvilla’s hebben de romantische stijl van architectenbureau Van Manen.

De plattegronden zijn ruim van opzet. Op de begane grond is een riante living met open keuken. In totaal zijn er drie volwaardige woonlagen. De woonoppervlakten variëren en zijn minimaal circa 180m². Alle villa’s hebben een ruime tuin met berging en de beschikking over twee parkeerplaatsen.

Voor de echte waterliefhebbers
De ligging van deze villa’s is nabij de vrijstaande villa’s aan de Vliet. Samen vormen deze woningen een woonerf. Auto’s worden achter de woningen uit het zicht geparkeerd. Op die manier is het groene karakter in de villawijk geborgd en is er voldoende ruimte om te spelen en te wandelen.

Hier woont u gezellig en comfortabel dicht bij de haven en de Vliet. De Erf Woningen worden villa’s waar al uw droomwensen uit kunnen komen. Naar welke villa gaat uw voorkeur uit? Wij zijn reuze benieuwd.

Verkoopindicatieprijs Erf Woningen vanaf €650.000,- v.o.n.

De Entree

Twee prachtige woningtypes vormen het entree van Vliethaven. Herkenbaar aan de ingetogen, scherp gesneden architectuur van Bedaux de Brouwer met een uitgesproken materiaalkeuze en strakke detaillering.

Vrijstaande villa
Komt u straks het plan binnen dan ziet u aan uw rechterhand een prachtige vrijstaande villa van formaat. Als u de impressie bekijkt is het de rechter villa, op de kop van de haven.
Met de mooie grote ramen van de 1e en 2e verdieping is, op deze plek, een prachtig uitzicht gegarandeerd. Op de impressie is ook te zien dat de villa een ingebouwde veranda heeft. Hier kunt u het hele jaar door lekker genieten van deze knusse plek. Buiten en binnen geniet u van veel ruimte. Een ruime living met ruimte voor een ‘study’ in de achterkamer. Vanuit de woonkamer loopt u naar de eetkamer met open keuken. In totaal 5 kamers waarvan 4 slaapkamers. Met optie voor een 5e slaapkamer op zolder! De masterbedroom heeft een walk-in-closet met eigen badkamer, wat een heerlijke luxe. Bij deze villa zijn de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Vier Herenhuizen
Aan de linkerkant, tegenover de villa, staan straks 4 herenhuizen met dezelfde uitstraling. Waarom noemen we het eigenlijk herenhuizen en geen eengezinswoningen? Omdat deze woningen echt heel ruim zijn.
Herenhuizen zijn grote en luxe woonhuizen met minimaal twee volledige woonlagen en een zolder.

De woonoppervlakten van deze vier herenhuizen beginnen vanaf 155m². Vanzelfsprekend hebben ze alle vier een ruime living met open keuken. Drie slaapkamers met optie voor een vierde op de 2e verdieping. Zelfs een tweede badkamer is mogelijk. Niet voor niks staan ze straks aan de entree als visitekaartje van de wijk.

Verkoopindicatieprijs “De Entree” vanaf circa €525.000,- v.o.n.

Parnashofweg Herenhuizen

Gezocht is naar een architectuur die past in Leidschendam-Voorburg; de zes herenhuizen sluiten qua schaal aan op de bestaande bebouwing in de omgeving. Bij de indeling heeft de beleving vanuit de eindgebruiker centraal gestaan; royale woonkamers met een open keuken, drie slaapkamers, grote badkamer en separaat toilet op de eerste verdieping, een ruime zolderverdieping en een heerlijke tuin op het zuidoosten. De beide hoekwoningen hebben een opvallende schoorsteen waar u een sfeervolle haard op aan kunt laten sluiten. Het woonoppervlak van deze herenhuizen varieert vanaf circa 145m².

Hier, aan de Parnashofweg, woont u rustig en onttrekt u zich aan de dagelijkse hectiek. Heerlijk toch?!

Verkoopindicatieprijs “Parnashofweg Herenhuizen” vanaf circa €495.000,- v.o.n.

Parnashofweg Herenhuizen

Haven Zuidzijde

In “Haven Zuidzijde” zijn totaal tien villa’s getekend op royale kavels. Aan de voorzijde bieden deze villa’s uitzicht op de nieuwe haven in het plan Vliethaven. Door deze haven op te nemen in onze plannen, wordt de Vliet op een unieke wijze de wijk ingetrokken. Zo kunnen de toekomstige bewoners straks ook eindeloos genieten van het leven op het water. Haven Zuidzijde: vier twee-onder-een-kapvilla’s en zes drie-onder-een-kapvilla’s.

Verkoopindicatieprijs “Haven Zuidzijde” vanaf circa €675.000,- v.o.n.

Dreef

“Dreef” telt in totaal 18 riante villa’s op dito kavels met zuidwestelijke oriëntatie. Het aanbod hier bestaat uit schitterende, twee- en drie-onder-een-kapvilla’s en enkele vrijstaande villa’s. Welke villa u straks ook kiest, de indeling is ruim en praktisch met woonoppervlaktes vanaf ca. 170m². En aan de voorzijde… daar kijkt u tussen de bomen door vrij uit over de weilanden.

Verkoopindicatieprijs “Dreef” vanaf circa €645.000,- v.o.n.

Alle ruimte voor parkeren, maar wel uit het zicht

Natuurlijk kunt u straks met uw auto bij uw huis of appartement komen. Maar wie over een tijdje door de villawijk loopt, zal weinig auto’s zien staan. Parkeren gebeurt grotendeels in de half verdiepte, overdekte parkeerstraat of op eigen terrein. Iedereen heeft twee eigen parkeerplaatsen. Op die manier is het groene karakter in de villawijk geborgd. Voor altijd!
De genoemde prijzen zijn exclusief parkeerplaats.

Close search