WAAR KOMT VLIETHAVEN?

Vliethaven komt tussen de Vliet en de Veursestraatweg. Om precies te zijn op de plek waar voorheen het NBD gevestigd was en waar nu tijdelijk Trampolinepark Trixs huisvest. Het voormalige bedrijventerrein ondergaat een metamorfose en daardoor kunt u straks op deze schitterende locatie aan de Vliet wonen.

Vliethaven

HOE BEREIKT U VLIETHAVEN?

De locatie van Vliethaven is ultiem rustig en dit blijft ook zo door de groen en water langs het plan. Hier vandaan bent u via de Noordsingel of Veurseweg zo op de A4 en A12, waardoor u met 20 minuten in Den Haag en Leiden bent. Wie gebruik wilt maken van de bus, stapt op bij de halte aan de Veursestraatweg.

WAAR ZIJN DE VOORZIENINGEN VAN VLIETHAVEN?

Met het vernieuwde centrum van Leidschendam met de ‘Mall of the Netherlands’ en het sfeervolle Voorschoten om de hoek zit u in Vliethaven ook goed qua voorzieningen. Alles is er. Van sportmogelijkheden tot winkels en van zorgvoorzieningen tot scholen.

ONTSPANNEN IN EN OM VLIETHAVEN

Vliethaven ligt aan de Vliet, dus zijn er volop recreatiemogelijkheden op en rond het water. Daarbij treft u op nog geen 10 minuten fietsafstand recreatiegebied Vlietland met het Aquapretpark, goede horeca en lekkere stranden. Ook kunt u in de omgeving fantastische fietstochten maken. Zet koers richting de kust en fiets urenlang zonder maar één stoplicht tegen te komen. Liever een wat groenere setting om te ontspannen? Bezoek het landgoed van Kasteel Duivenvoorde of het Leidschendammerhout.

AANMELDEN VOOR START VERKOOP

Fijn dat u interesse heeft in Vliethaven.
Vul uw gegevens in, dan verwelkomen we u graag voor de presentatie van het plan op vrijdag 21 juni tussen 16.00 en 20.00 uur, Veursestraatweg 280c, Leidschendam, TRIXS