• Beschikbaar
  • Onder Optie
  • Verkocht

HAVENHOOFD APPARTEMENTEN

De naam zegt het al; de appartementen liggen aan het hoofd van de haven in Vliethaven. Een bijzonder mooie plekje waar u welverdiend kunt genieten van zorgeloos, luxe en comfortabel wonen.

RUIM WONEN EN GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN

Architectenbureau Van Manen heeft een stijlvol appartementengebouw ontworpen. Op de impressie van de prachtige Havenhoofd appartementen kunt u goed zien hoe goed ook dit ontwerp is gelukt. Een mooi gebouw met ruime appartementen en goede buitenruimtes. En met grote ramen zodat het uitzicht op de Vliet en de langsvarende boten optimaal is.

Het woonoppervlak van de appartementen varieert van circa 140 m² tot maar liefst 175 m². Het penthouse heeft een opvallend ruim oppervlak van circa 240 m². U heeft straks de keuze uit verschillenden typen 3- en 4-kamerappartementen. Zowel aan de indeling als de gehele materialisering en afwerking is veel aandacht besteed.

AANMELDEN VOOR START VERKOOP

Fijn dat u interesse heeft in Vliethaven.
Vul uw gegevens in, dan verwelkomen we u graag voor de presentatie van het plan op vrijdag 21 juni tussen 16.00 en 20.00 uur, Veursestraatweg 280c, Leidschendam, TRIXS